"FACILITATE ACCESS TO KNOWLEDGE AND TOOLS"

OVER BIPROFESSIONAL BI Consulenten

Veel bedrijven zijn onbewust op zoek naar BI-oplossingen en business intelligence specialisten. Dagelijks lopen ze tegen het inefficiënt verwerken van data aan, maar onbekend maakt onbemind. Wij vinden het dan ook belangrijk om oplossingen aan te dragen waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht. Dit vergroot niet alleen het inzicht in mogelijkheden, maar zorgt ook voor efficiëntere processen binnen uw organisatie.

Business Intelligence Specialist;
Bernard Verdoorn

Bernard Verdoorn heeft al meer dan 15 jaar ervaring met Microsoft Business Intelligence projecten; ontwikkeling, uitbouwen of naar het internet migreren. Zijn affiniteit met WhereScape, Cubeware, Qlikview, Sharepoint, Business Object en interesse in het bouwen van nieuwe kubussen zorgen ervoor dat hij al vele BI-projecten succesvol heeft ontwikkeld en gemanaged.

Business Intelligence Specialist;
Krishan Premcharan

Krishan werkt graag voor ondernemingen met vernieuwende technologie of bedrijven waar deze ontwikkeld moet worden en heeft een passie voor informatie en strategie. Als ervaren Microsoft Business Intelligence consultant is zijn motto "Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg!". Hij is georganiseerd, zeer communicatief en client / resultaat-gedreven. Meer informatie over Krishan kunt u vinden op www.selectdata.nl.

Complete BI-trajecten i.s.m onze BI Consulenten

Business intelligence is een breed begrip en daarom vaak moeilijk te bevatten. Onze BI specialisten helpen u graag dit begrip inzichtelijk te maken en de winstpunten binnen uw bedrijf in kaart te brengen en oplossingen door te voeren. Onze business intelligence consulenten hebben ruime ervaring binnen vele sectoren en bedrijven. Denk hierbij aan MKB, maar ook de grote zorginstellingen binnen Nederland en grote landelijk en internationaal opererende bedrijven. Waar u vanuit kunt gaan is dat BIProfessional het gehele BI-traject voor u uit handen neemt van integratie, analyse tot aan rapportage.

Neem contact op!

Bent u op zoek naar gedegen Business intelligence voor uw bedrijf?
Bel Bernard dan nu via 015 - 30 100 50

U kunt ook uw naam en telefoonnummer hiernaast achter laten en Bernard belt u zo spoedig mogelijk terug.