"BE HONEST AND TRANSPARENT ABOUT WHAT YOU ARE DOING AND WHY"

Cases

Hieronder krijgt u een indruk van opdrachtgevers waarvoor wij het BI-traject, kubussen en datawarehousing hebben mogen ontwikkelen en begeleiden.

Dümmen Orange


Dümmen Orange benaderde BIProfessional voor het opzetten van een nieuwe BI-omgeving. van over de hele wereld wordt er teruggerapporteerd wat er gepland wordt en verscheept, waarna een algemene BI-omgeving dit in aantallen en financiële concequenties in kaart brengt.

De opbouw van de DataVault en de kubussen gebeurt in WhereScape, waarbij er controlles worden opgeteld in SSMS. In een team van 4 man was BIProfessional de verantwoordelijk voor het opstellen van de kubussen en de testsoftware.

ING


Naast nieuwe financiële projecten binnen Europa (als gevolg van de IBAN en de financiële crisis) heeft de ING ook een BI-platform opgericht; Microsoft only en de nieuwste technieken in een OTAP straat. Met deze bron aan data, worden Regulatory Reports voor Europese overheden gebouwd. Voor elke bank die binnen Europa wil opereren, zijn er lijsten aan data die moeten worden aangeleverd.

Zo wil Ierland zien hoeveel rente er wordt uitbetaald aan de bezitter van een bankrekening; daarover wordt belasting betaald en wil Bulgarije inzichtelijk houden hoeveel geld het land uit gaat richting Italië.

GRS Services B.V.


Het terugdringen van 500 rapporten naar 180: Dit is het resultaat door de beveiliging op de kubus in te delen in 3 groepen. GRS Inkoop, GRS Retail en GroenRijk. Hierdoor kunnen de divisies niet bij elkaar in de cijfers kijken en hoeft niet elke rapportage 3 keer gebouwd en beheerd te worden.

Het gehele platform is gemigreerd naar de nieuwe omgeving van Cubeware 7 naar Cubeware 8 inclusief inrichting SQL2014 server, rollen, Active Directory en licensies.

Ook is er een nieuwe online rapportage tool ontwikkeld. Naast een interne SQL2014 server voor de data in het gebouw is er een SQL2014 server ingezet om de data buiten het gebouw ook inzichtelijk te maken. Dit via internet, voor 180 tuincentra in Nederland, België en Duitsland.

Neem contact op!

Bent u op zoek naar gedegen Business intelligence voor uw bedrijf?
Bel Bernard dan nu via 015 - 30 100 50

U kunt ook uw naam en telefoonnummer hiernaast achter laten en Bernard belt u zo spoedig mogelijk terug.