"DATA FOCUS IS EVERYONE'S RESPONSIBILITY"

INTEGRATION / DATA TRANSPORTATIE

Overdag wordt er op uw machines gewerkt; databases worden gevuld en geraadpleegd, gegevens worden weggeschreven, gecorrigeerd en verwijderd. Dit zijn normale processen en gaan geheel vanzelf als u ze niet zelf hoeft te doen. Voorbeeld; per auto wordt een km stand toegevoegd, per factuur wordt een kopie-factuur gemaakt, per incasso wordt de inning verrekend. Onze specialisten werken bij voorkeur met Microsoft Integration Services (SSIS).

Data transporteren zonder hinder

Wanneer er overdag data worden geraadpleegd of men wil een deelverzameling weergeven dan hebben andere gebruikers daar regelmatig last van. Om dit te voorkomen, gebeurt het ontsluiten van de data s‘nachts. Net als bij een back-up wilt u niet dat iemand er last van heeft. BI ontsluit de bron dus gedurende de nacht, of BI werkt op een schaduwdatabase.

ETL principe

Het kan wenselijk zijn om data om te bouwen en op een andere wijze op te slaan. Hierdoor kan data sneller worden teruggevonden en verrijkt (denk aan een postcodetabel) voordat er over gerapporteerd kan worden. Hierbij werken onze experts volgens het ETL-principe. Dit staat voor Extractie, Transformatie en Laden. Dit gebeurt s ’nachts.

Microsoft Integration Services (SSIS)

BIprofessional.nl heeft veel ervaring in het toegankelijk en beschikbaar maken van informatie uit verschillende bronnen, bij voorkeur werken wij met Microsoft Integration Services (SSIS).

Neem contact op, bel bernard

Bent u op zoek naar gedegen Business intelligence voor uw bedrijf?
Bel Bernard dan nu via 015 - 30 100 50

U kunt ook direct met Bernard via de chat-module rechts onder in het scherm chatten.