“WITHOUT PROPER BI, YOU'RE JUST ANOTHER PERSON WITH AN OPINION.”

REPORTING / DATA VISUALISATIE

Wanneer de datum netjes is gezet, de gegevens zijn berekend en alles is verzameld en verwerkt, kan dit op een overzichtelijke manier getoond worden. Binnen een bedrijf zullen er vaste gebruikers zijn die elke keer hetzelfde overzicht nodig hebben, volgens afgesproken format, zoals een jaarrekening.

Kies wat er getoond wordt

Er zullen ook data-gebruikers zijn, managers die willen analyseren waar de winstgroei kan zitten of exces rapportages die van tijdelijke aard zijn. Iedereen zal data nodig hebben, maar niet iedereen wil alles weten. Ook moeten sommige gegevens beveiligd worden of wilt u juist niet alles tonen.

Overzichtelijk visualisatie

Maar altijd moet de data hetzelfde zijn, het kan niet zijn dat er door fouten in Excel verkeerde beslissingen worden genomen. De gegevens die de klant vindt op de website moet hetzelfde zijn als in zijn factuur, brief of als de klant een medewerker aan de telefoon krijgt. Daarnaast moet het er ook overzichtelijk en verzorgd uitzien. Bedragen met een Euroteken en rechts uitgelijnd, geen rekenfouten bij afrondingen en ook het liefst snel toegankelijk via Excel of elke ochtend gemaild.

Microsoft Reporting Services (SSRS) of Power-BI

BIprofessional.nl heeft veel ervaring in Data Visualisatie, bij voorkeur met Microsoft Reporting Services (SSRS) of Power-BI.

Neem contact op, bel bernard

Bent u op zoek naar gedegen Business intelligence voor uw bedrijf?
Bel Bernard dan nu via 015 - 30 100 50

U kunt ook direct met Bernard via de chat-module rechts onder in het scherm chatten.